Auto škola „Sport“ donirala majice ženskoj seniorskoj ekipi OK „Ilijaš“

Auto škola „Sport“  donirala je 15 majica ženskoj seniorskoj ekipi  odbojkaškog  kluba „Ilijaš“. Osoblje auto škole „Sport“  pokazalo je da su opredijeljeni , pored profesionalog rada, i za društvenu odgovornost, pomažući  sportske kolektive.  Benijamin Hukić, vlasnik auto škole „Sport“ kazao je da su i ranije uručivali opremu sportskim klubovima, te da će to raditi i u narednom periodu.

„Mišljenja sam da su sportski kolektivi kao što je i odbojkaški klub „Ilijaš“ jedan od najboljih ambasadora naše Općine. Prvenstveno, na jedan kvalitetan način okupljaju omladinu, koji nas predstavljaju kako u Ilijašu tako i van granica našeg grada. Opredijeljeni smo da pomažemo mladim ljudima, koliko smo u mogućnosti. Smatram da svako od poslodavaca, treba da pomaže mladim ljudima kako bi uspjeli u svojim ciljevima. Mene, kao i moje kolege čini sretnim to što smo skromnim poklonom pomogli OK „Ilijaš“, kazao je Hukić.

Mirsad Kadrić, trenera i potpredsjednika OK „Ilijaš“ zahvalio se na doniranim majicama ženskoj seniroskoj ekipi OK „Ilijaš“ koja im mnogo znači.

„Nadamo se da ćemo u budućnosti porširiti saradnju na obostrano zadovoljstvo. Također, pozivamo i ostale poslodavce da se uključe u neku vrstu sponzorstva OK „Ilijaš“ koji u ovoj sezoni ima velike ambicije“, kazao je Kadrić.

Auto školi „Sport“ čestitamo na ovoj gesti, a OK „Ilijaš“ želimo mnogo uspjeha u predstojećim takmičenjima.

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);