Kako je potvrdio Venes Mulić, predsjednik Biračkog odbora u OŠ „Hašim Spahić“ na ovom biračkom mjestu izborni proces protiče uredno.

-Važna informacija je da ovdje glasaju i građani sa nepotvrđenim glasačkim listićima, do sada je glasalo dvoje,a 67 redovnih glasača, objasnio je Mulić.

Na biračkom mjestu 002 u OŠ „Hašim Spahić“ sve protiče po planu, a do 11 sati glasalo je 75 birača,a gužve se bilježe u intervalima, kazala je Melisa Šovšić predsjednica Biračkog odbora.

Medina Spahić sa biračkog mjesta 003 Srednjoškolski centar Nedžad Ibrišimović kazala je da sve protiče uredu ,  92 do sada glasalo.

Mujo Karavdić , predsjednik Biračkog odbora u Srednjem kazao je da je do 10:00 sati glasalo  68 posto birača, biračka mjesta  otvorena na vrijeme i sve protiče po planu bez problema.

Iz Mobilnog tima 2 javio se Jusuf Smajlović kazavši da su obišli Ljubnići, u planu je obilazak Malešića i Srednjeg, do sada je na ovaj način glasalo desetak glasača.

Suada Dedić, predsjednica Biračkog odbora Podlugovi kazala je da je biračko mjesto otvoreno u 7:04h, do sada glasalo 85 građana, izborni proces protiče u potpunom redu.

 Elma Masnopita predsjednica Biračkog odbora na biračkom mjestu u Lješevu kazala je da je do sada glasalo 96 glasača, nema problema niti prigovora i sve protiče u najboljem redu.

Pratite otvoreni program Radio Ilijaša i program povodom Općih izbora 2018.

Uskoro izvješaj o dosadašnjoj izlaznosti u Ilijašu, a u 12 sati je press konferencija Centralne izborne komisije.

Share.

Comments are closed.