MJESTO ZA REKLAMU

 U okviru projekta  “Edukativne radionice u MZ Mrakovo”,Omladinska organizacija “Iskoristi dan – Carpe Diem” organizuje besplatnu jednodnevnu edukaciju o temi: “Timski rad i liderstvo“, koja će se održati  09.06.2018. (subota) u prostorijama MZ Mrakovo – Ilijaš, u periodu od 12:00 do 15:00 sati.

Polaznici edukacije naučit će kako prepoznati vlastitu ulogu u timu, kao i uloge drugih u timskom radu te važnost raspodjele uloga unutar tima. Kroz kreativne aktivnosti učesnici edukacije učit će o vrstama liderstva te kako se adaptirati u novom okruženju te novim izazovima rada u timu.

Ko se može prijaviti:

  • Mladi (15 – 35 godina starosti)
  • Studenti i srednjoškolci završnih godina
  • Ostali pojedinci zainteresovani za usavršavanje
  • Prednost pri izboru imat će prijavljeni učesnici iz Mjesne zajednice Mrakovo.

Učešće na radionici je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka:https://www.surveymonkey.com/r/YBQMJRW.Rok za prijave je 08.06.2018. godine do 18:00 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da imate u vidu vrijeme prijave.

Za odabrane učesnike obezbjeđen je radni materijal, ručak i osvježenje, prevoz do prostorija MZ Mrakovo kao i certifikat o učešću.

Kontakt osoba, broj telefona i e-mail:

Enisa Mešetović, tel.: 061 352 991,e-mail: enisa.88@hotmail.com

Projekat “Edukativne radionice u mjesnoj zajednici Mrakovo” realizuje se u okviru projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” kojeg finansiraju Vlada Švicarske i Vlada Švedske, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.

Share.

Comments are closed.