MJESTO ZA REKLAMU

Business Plan on Blackboard

U okviru projekta  “Edukativne radionice u MZ Mrakovo”, Omladinska organizacija “Iskoristi dan – Carpe Diem” organizuje besplatnu jednodnevnu edukaciju o temi: “Osnove pisanja biznis plana“, koja će se održati  28.04.2018. (subota) u prostorijama MZ Mrakovo – Ilijaš, u periodu od 10:00 do 16:00 sati.

Kreiranje biznis plana je prvi korak koji trebate uraditi kada počinjete neki posao. On vam pomaže da realno sagledate prilike i prepreke koje se nalaze u okruženju, saznate ko vam je konkurencija, koje efekte možete očekivati od posla koji želite raditi, te da li će taj posao u određenom vremenu biti finansijski isplativ.

Osnovni cilj edukacije je prenijeti znanja i vještine pisanja efikasnog biznis plana. Polaznici edukacije uvidjet će svoje poduzetničke sklonosti, kako samostalno generirati poslovne ideje, opisati poduzetničku ideju, te kako planirati i postaviti ciljeve, misiju, viziju i strategiju razvoja biznisa.

Ko se možeprijaviti:

  • Mladi (15 – 35godinastarosti)
  • Studenti i srednjoškolci završnih godina
  • Ostali pojedinci zainteresovani za usavršavanje
  • Prednost pri izboru imat će prijavljeni učesnici iz Mjesne zajednice Mrakovo.

Učešće na radionici je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka:https://www.surveymonkey.com/r/PLP8FWV. Rok za prijave je 27.04.2018. godine do 16:00 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da imate u vidu vrijeme prijave.

Za odabrane učesnike obezbjeđen je radni materijal, ručak iosvježenje, prevoz do prostorija MZ Mrakovo, kao i certifikat o učešću.

Kontakt osoba, broj telefona i e-mail:

EnisaMešetović, tel.: 061 352 991,e-mail: enisa.88@hotmail.com

Projekat “Edukativne radionice u mjesnoj zajednici Mrakovo” realizuje se u okviru projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” kojeg finansiraju VladaŠvicarske i Vlada Švedske, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.

Share.

Comments are closed.