Javni poziv za učesnike/ce – edukacija “Prezentacijske vještine“

U okviru projekta  “Edukativne radionice u MZ Mrakovo”,Omladinska organizacija “Iskoristi dan – Carpe Diem”organizuje besplatnu jednodnevnu edukaciju o temi: “Prezentacijske vještine“, koja će se održati  20.01.2018. (subota) u prostorijama MZ Mrakovo – Ilijaš, u periodu od 10:00 do 16:00 sati.

Učesnici edukacije imati će priliku naučiti kako pripremiti i realizovati uspješnu prezentaciju, usvojiti stil i način na koji će se sadržaji prezentirati publici, imati sigurnost i samopouzdanje prilikom javnog nastupa, biti osposobljeni za efikasan, uvjerljiv i profesionalan nastup, biti u stanju svladati tremu i nositi se s eventualnim neugodnim situacijama.

Ko se može prijaviti:

  • Mladi (15 – 30 godina starosti)
  • Studenti i srednjoškolci završnih godina
  • Ostali pojedinci zainteresovani za usavršavanje
  • Prednost pri izboru imat će prijavljeni učesnici iz Mjesne zajednice Mrakovo.

Učešće na radionici je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: https://www.surveymonkey.com/r/Y7R53TH. Rok za prijave je 19.01.2018. godine do 16:00 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da imate u vidu vrijeme prijave.

Za odabrane učesnike obezbjeđen je prevoz do prostorija MZ Mrakovo kao i certifikat o učešću.

Kontakt osoba, broj telefonai e-mail:

Enisa Mešetović, tel.: 061 352 991,e-mail: enisa.88@hotmail.com

Projekat “Edukativne radionice u mjesnoj zajednici Mrakovo” realizuje se u okviru projekta “Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH” kojeg finansiraju Vlada Švicarske i Vlada Švedske, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH.