Naši najmlađi sugrađani uživali u zabavnom i kreativnom „Dječijem danu“

Program Manifestacije kulture, sporta i trgovine „Ilijaški dani“ danas je obogaćen zanimljivim i kreativnim sadržajima za najmlađe na platou KSC Ilijaš, a sve u organizaciji Omladinske organizacije „Iskoristi dan-Carpe diem“ Ilijaš.

Organizovali smo turnir u igri Čovječe, ne ljuti se, gdje su sama djeca predstavljala figure. Imali smo  i kreativne radionice gdje su djeca iskazala svoje umijeće i ostavili svoje poruke. Zadovoljstvo mi je da je veliki broj djece učestvovao u igrama na Dječijem danu, podijelili smo im poklone, ne samo pobjednicima nego svima i drago mi je da je izuzetno uspješno realiziran ovaj zabavni dan, kazala je predsjednica Omladinske organizacije  Carpe-diem Ilijaš Elma Čutura.  

Djeca su uživala u sunčanom danu, interaktivnim igrama na otvorenom i druženju sa svojim vršnajcima. Roditelji, kao i mališani uživali su u ovom događaju kazavši da sadržaja kojima će djeca kvalitetno ispuniti slobodno vrijeme uvijek nedostaje.

Podsjećamo, Organizacija „Iskoristi dan-Carpe diem“ nedavno je u saradnji sa Udruženjem „Budi mi drug“ uspješno realizirala i projekat Kuhajmo zajedno.

if (document.currentScript) { }