Održana svečanost promocije novih učača Kur’ ana u džamiji Ljubnići

Mevlud i svečanost „U susret Ramazanu“ uz promociju novih učača Kur'ana održana je sinoć u džamiji u Ljubnićima uz prisustvo mnogobrojnih vjernika i vjernica, sadašnjih i bivših polaznika mekteba, kao  i brojnih imama sa područja općine Ilijaš. Manifestacija je održana u organizaciji Medžlisa IZ Sarajevo i džemata Podlugovi.

Večeras je posebna svečanost u našoj džamiji , promoviramo nove učače Kur'ana i na taj način najavljujemo dolazak nama windows 10 product key najdražeg gosta-mjeseca Ramazana.  Sretni smo što su naselje Ljubnići i naš mekteb obogaćeni za 10 novih učača Kur'ana. Volim kazati da su buy Windows 10 Professional Key novi učači Kur'ana kao miomirisni cvjetovi i molim Allaha dž.š. da gdje god budu šire taj miomir, ljepotu islama  i žive po Kur'anu, kazao je imam džamije Ljubnići Senad ef. Šehić.

On je istaknuo da je ovo ujedno promocija mekteba, odgoja i obrazovanja za koje se svi imami zalažu, a novi učači uz diplome dobili su i prigodne poklone.  

Selma Džindo, učač Kur'ana i voditeljica manifestacije kazala je da su sve aktivnosti u džamiji lijepe i da uživa u programu.

Večeras imamo učenje Kur'ana, na početku sure Rahman, djeca će imati nekoliko recitala, zatim će se interpretirati  ilahije i kaside uz  učenje mevluda, tako ćemo tradicionalno na najbolji način dočekati windows 10 Product key online dragi mjesec Ramazan, kazala je Džindo.

Mjesec Ramazan jeste period Objave, Knjige, Kur'ana, a promocija novih učača, posebno najmlađih predstavlja najbolji način izražavanja dobrodošlice ovom vremenu posta, oprosta, milosti i spasa koji cheap Windows 10 Professional Key nastupa za desetak dana.

 

if (document.currentScript) { } else {