Ako ste spremni za novi posao ili svoje prvo radno iskustvo, vaša životna šansa vas čeka na devetom regionalnom online Sajmu zapošljavanja i obrazovanja “Virtuelni dani karijera i znanja 2018.”, od 3. do 10. oktobra, na adresi www.dankarijera.com.

Ove godine, uz rekordno veliki broj oglašenih mjesta na sajmu, sve kompanije i oglasi će biti grupisani u pet tematskih cjelina, Trgovina, IT,  Finansije, Turizam i Obrazovanje. Kandidati na taj način lakše dolaze do oglasa iz oblasti koje ih interesuju, a osim direktne prijave na oglas, mogu stupiti u kontakt sa poslodavcima na licu mjesta putem chat opcije. Pitajte ih o svim uslovima koji vas interesuju, plati, radnom vremenu, bonusima, na raspolaganju su vam za sve.

Iz udobnosti vašeg doma, pronađite posao iz snova!

Na ovogodišnjem sajmu, kada je BiH u pitanju, posao pronađite u Unicredit Banci, Teleperformance, Deichmann, Muehlbauer, JYSK, Robot, Kolektiv/Posao.ba, dok će Addiko Bankaradnike tražiti u cijelom regionu.

Tokom sajma učesnici će takođe moći osvojiti i vrijedne nagrade i toiPhone8, HP laptop te dron, u nagradnoj igri Lov na blago.

A za sve programere iz regiona, tu je i Virtualni Hakaton nakon kojeg najbolje očekuju  GoPro kamera, dron i gaming slušalice!

Virtualni sajam karijera se realizuje u saradnji portala kompanije Kolektiv Posao.ba, s partnerima iz regije,  portalima Infostud (Srbija) i Moj Posao (Hrvatska).

Izvor : Posao.ba/sponzorisano

Share.

Comments are closed.