Proslava 22. rođendana i pokloni za kupce u svim poslovnicama Amko Komerca

Grupacija „Amko Komerc“ ove godine, upriličit će niz aktivnosti povodom 22 godine uspješnog rada. Misija ove uspješne grupacije je kontinuirano unapređenje usluge kroz poboljšanje ponude, cijena, kvaliteta usluge i širenje maloprodajne mreže, s ciljem unapređenja cjelokupnog poslovanja. Zadovoljan i lojalan kupac koji u Amko marketima kupuje kvalitetno, povoljno i ugodno je prioritet menadžmenta „Amko Komerc-a“. Minela Džuho, direktorica marketinga istakla je da će 22. rođendan, proslaviti zajedno sa kupcima u Amko marketima.

„Amko Komerc ove godine obilježava 22 godine uspješnog rada. Tačnije 15. Novembra je godišnjica naše kompanije. Tim povodom odlučili smo da naš rođendan proslavimo zajedno sa kupcima. U periodu od 10.-15. Novembra pripremili niz pogodnosti pri kupovini. Naše kupce i svim marketima, odnosno u 83, koliko ih ukupno imamo u BiH, očekuju sniženja na preko 500 artikala. U rođendanskim akcijama, posebnu pažnju smo obratili na mališane. Danas smo u Otesu, u shopping centru Saraevo Waves, gdje se nalazi naš objekat,  pripremili smo mnogobrojne aktivnosti za djecu, druženje sa maskotama, plesnu zabavu, likovnu radionicu, itd. Jučer smo se družili na Mojmilu, a za 15. novembar najavljujemo druženje u Pionirskoj dolini od 17:00-19:00 sati. Posebno bih istaknula da na dan našeg rođendana, 15. novembra u svim marketima darujemo našim kupcima simbolično u znaku broja 22, dakle nagrađujemo svakog 22. kupca. Taj dan, sve naše kupce očekuje popust od 10% na ukupnu kupovinu“, kazala je direktorica Džuho.

Vizija „Amko Komerc“-a je biti najbolji maloprodajni lanac u BiH koji svakodnevno unapređuje kvalitet usluge koju pružaju kupcima i poslovnim partnerima. Biti poželjan poslodavac nezaposlenim kadrovima, a uposlenicima pružiti mogućnost profesionalnog razvoja u korak sa novim trendovima.

Posjetite markete Amko Komerca na području općine Ilijaš i to na adresama: Mlini br. 2 i ulica Moševačka 159 Podlugovi, i ostvarite popust na kupovinu, povodom 22 godine uspješnog poslovanja ove bh. kompanije.