Državno ekipno prvenstvo za juniore u muškoj i ženskoj konkurenciji počelo je u Sportskoj dvorani Ilijaš, sa početkom u 10:00 sati. STK „Hašim Spahić“ je domaći ovog takmičenja u kojem će nastupiti i naši najbolji stonoteniseri.  Senad Čustović  je kazao da na turniru učestvuje šesnaest najboljih ekipa iz cijele BiH.

„Zaista se po ko zna koji put zahvaljujem menadžmentu JU KSC i Radio Ilijaš na odličnim uslovima koje su nam pružili a prema riječima svih učesnika.  Radi se o Državnom ekipnom prvenstvu za juniore u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ovdje je trenutno šesnaest najboljih juniorskih ekipa iz cijele BiH. Očekujemo dobre mečeve i dobre rezultate. Kao i obično očekujemo osvajanje medalje od naše ženske ekipe dok nam muška ekipa igra u podmaleđnom sastavu i bilo šta da naprave, biće veliki uspjeh”, kazao je Čustović

Za STK „Hašim spahić“ Ilijaš u ženskoj ekipi igraju Harisa Mešetović, Amila Spahić i Nejra Ćorić. Sastav muške ekipe čine Hamza Kamenjaš, Muhamed Kamenjaš, Adnan Alić i Emin Ćorić.

Mnogo sreće želimo STK „Hašim Spahić“ .

Share.

Comments are closed.