MJESTO ZA REKLAMU

Omladinska organizacija „Iskoristi dan – Carpe diem“ i ove godine u sklopu Manifestacije kulture, sporta i trgovine „Ilijaški dani“  organizuje jednodnevnu besplatnu radionicu za djecu pod nazivom „Kreativni park“.

Radionica je namijenjena djeci od šest do 15 godina, a bit će organizovana u parku ispred srednje škole „Nedžad Ibrišimović“ sa početkom od 10 sati.

Tokom radionice, djeca će zajedno sa  volonterima, uživati u muzici i plesu, izrađivati kreativne čestitke u timovima, raditi literarne radove na slobodnu temu individualno, te izrađivati teglice sa porukama i poruke zahvalnosti. Pored toga, sa volonterima će moći razgovarati o timskom i indivnidualnom radu te dobrobitima jednog i drugog.

Osvježenje za učesnike je obezbjeđeno a u slučaju loših vremenskih prilika, radionica će se organizovati u učionici srednje škole.

Pozivamo roditelje i djecu da nam se pridruže 7.7.2018 (subota) u parku ispred srednje škole na radionici za djecu „Kreativni park“.

Za sve dodatne informacije, možete nam se obratiti na e-mail: oocarpediem14@outlook.com ili broj telefona: 060 310 6605, poručuju iz Omladinske organizacije „Iskoristi dan – Carpe diem“.

 

Share.

Comments are closed.