BBI banka nudi novu akcijsku „Ponudu koja se ne odbija“ uz nikada niže stope finansiranja

BBI  banka pripremila je novu akcijsku ponudu finansiranja za građane Bosne i Hercegovine.  Šta je dostpuno građanima BiH u okviru ove ponude reći će nam Alma Šljivo, rukovodilac Odjela za razvoj proizvoda  BBI banke.

BBI banka je ovog proljeća pripremila akcijsku ponudu finansiranja: “Ponuda koja se ne odbija” uz fiksnu ili promjenjivu profitnu maržu već od 1,95% (EPM 2,63%)!  Sa BBI bankom ispunite sve vaše finansijske potrebe uz “Ponudu koja se ne odbija” i nikada niže stope finansiranja.

U okviru ove promotivne akcije građanima su na raspolaganju brojne pogodnosti: kao što je besplatno korištenje prekoračenja po tekućem računu u iznosu do čak 2.000 KM uz aktivaciju jednog od BBI paketa, te dodatna sredstva raspoloživa na tekućem računu namijenjena za kupovinu na rate.

Radi se o stambenim finansiranjima?

“da, dom iz snova ne mora uvijek ostati u snovima. Ovom akcijom želimo građanima BiH omogućiti da svoj dom iz snova učine stvarnim putem kupovine ili izgradnje stana ili kuće po nikad nižim stopama finansiranja. Ponuda se odnosi na stambena finansiranja do 200 hiljada KM i na period otplate do 20 godina. Sada je prava je prilika da iskoristite ovu mogućnost i podignete sredstva za sve vaše potrebe po do sada najnižim profitnim maržama.

U okviru ove proljetne akcije mislili smo i na druge finansijske potrebe naših klijenata te su našim sugrađanima, osim stambenih, dostupne i druge vrste finansiranja. Osim toga svi vlasnici tekućeg računa u BBI banci svaku kupovinu mogu podijeliti na rate bez obzira kod kojeg trgovca kupuju”, kažu u BBI banci.

Koje su dodatne pogodnosti vezane za ovu akcijsku ponudu:

Posebno napominjemo da sve klijente koji apliciraju online BBI banka oslobađa naknade za obradu zahtjeva za finansiranje. Kao što su klijenti BBI banke već navikli, način apliciranja je veoma jednostavan. Finansiranje je moguće ugovoriti online iz udobnosti doma ili druge omiljene lokacije putem direktnog linka na web stranici BBI banke.

Ko može aplicirati za ovu ponudu i na koji način?

Svi punoljetni I zaposleni građani BiH, mogu aplicirati online, I tada su , kao što smo već rekli oslobođeni naknade za obradu zahtjeva, ali takođe, ukoliko im više odgovara mogu nas posjetiti u nekoj od 37  poslovnih jedinica širom BiH gdje će im naše ljubazno osoblje dati sva potrebna pojašnjenja.

Takođe, dodatne informacije građani mogu dobiti putem besplatnog info-broja 080 020 020 ili e-maila: info@bbi.ba,

Interesantno je spomenuti da ste nedavno izdali i smart karticu koja u sebi sadrži funkcionalnosti više kartica. O čemu se zapravo radi?

“Veoma smo zadovoljni da sada imaocima BBI Mastercard® debitnih kartica, na jednom mjestu, u okviru jedne kartice možemo pružiti nove pogodnosti. Naime, korisnici BBI Mastercard® debitne kartice koja je povezana sa tekućim računom i na kojoj imaju redovne prilive, kao što je plata, mogu tu karticu koristiti i kao karticu za kupovinu na rate. To znači da sa unaprijeđenom BBI karticom svaku kupovinu mogu usitniti i plaćati u ratama, bez obzira o kojem se iznosu kupovine radi i mogu to učiniti na svakom prodajnom mjestu. Upotreba ove pogodnosti je veoma jednostavna. BBI banka će klijentu putem SMS poruke odmah nakon obavljene kupovine poslati poruku:“Da li ovu kupovinu želite podijeliti na rate?“.

Dovoljno je da klijent odgovori sa “DA” (u roku od sat vremena od obavljene transakcije) i iznos će biti podijeljen na rate. Mjesečno je klijent u obavezi uplatiti 3% od ukupno potrošenog iznosa. Naravno, vodimo računa o finansijama naših klijenata, pa je u zavisnosti od klijentovih sposobnosti ovaj iznos zaduženja limitiran posebno za svakoga, a maksimalno zaduženje je do 5.000 KM

Gdje, u ovoj regiji,  BBI banka ima svoje poslovnice, gdje vas građani mogu posjetiti?

Zainteresirani građani mogu nas posjetiti u našoj poslovnici u Ilijašu, ulica Hašima Spahića 23, a s obzirom na to da je akcija ograničenog trajanja preporučujemo da to učine što prije.

(sponzorisana objava)

 

 

Prethodni članakHamza Kamenjaš prvak BiH u stonom tenisu u kategoriji seniori u-21, Harisa Mešetović viceprvakinja
Naredni članakNovi Pravilnik o radnom vremenu u domovima zdravlja KS