U kino sali Ilijaš odigrana predstava za djecu “Spužva Bob – Čarobna pustolovina”

Za najmlađu pozorišnu publiku i roditelje, upriličena je predstava „Spužva Bob – Čarobna pustolovina“ u Kino Sali Ilijaš, sa početkom u 17:00 sati. Spužva Bob Skockani energična je i optimistična morska spužva. Ova hit dječija predstava oduševila je sve mališane koji su danas prisustvovali istoj. Stefan Stanojević iz Beograda, student je druge godine glume i u predstavi je u ulozi Spužve Bob. Stanojević je kazao da je najmlađa publika ujedno i najiskrenija publika.

„Krzo predstavu smo pokušali dočarati kakva je to Spužva Bob u stvarnom životu. I mališani su imali priliku vidjeti Spužvu Bob uživo i borbu dobra i zla. Spužva Bob je ista u predstavi kako se predstavlja i u crtanim filmovima. Iritantna ali opet dobra. Posjetitelji su, odnosno mala raja najiskrenija publika i njih ne možete da lažete. Traže iskrenost i ljubav. To smo im i pružili u predstavi“, kazao je Stanojević.

Spužva Bob Skockani je vesela žuta spužva koja gotovo uvijek upada u nevolje, kako je bilo i u današnjoj predstavi. Kino salu Ilijaš preplavio je smijeh, radost ali i ples uz pjesmice Spužve Bob i prijatelja.

Prethodni članakKnjiga sedmice: Dragulji i drangulije Nura Bazdulj Hubijar
Naredni članakMjesna zajednica Mrakovo: Održana edukacija o samopouzdanju za mlade