ARHAZ

ARHAZ D.O.O Ilijaš je preduzeće osnovano davne 1996 godine.
Sjedište firme je na adresi ul:Moševićka 115 Podlugovi-Ilijaš.
Kvalitetom proizvoda, održavanjem povoljnih cijena, širokim asortimanom roba, kvalitetom, sačuvati postojeće i pridobiti povjerenje novih klijenata naš je cilj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Preduzeće Arhaz ima tradiciju dugu više od 25 godina uspješnog poslovanja u trgovini robom iz asortimana vodo i elektro materijala, materijala za centralno grijanje, građevinskog materijala, keramičkih pločica, kupatilskog namještaja, termo fasada, dimnjaka, boja i lakova, brava i okova, laminata i podova, bijele tehnike i sitnih kućanskih aparata, poznatih marki :KONČAR,GORENJE,BEKO.

Danas ARHAZ d.o.o posjeduje veliki poslovni prostor u Podlugovima i Ilijašu.

EKO Ar.-Haz. Sovrle-Ilijaš, se bavi proizvodnjom i preradom zdrave hrane.Prostire se na površini od oko 6 ha. Posjeduje voćnjak od 7500 sadnica kruške, jabuke , šljive i dijelom autohtonog voća, plasteničku proizvodnju, kao i baštu za uzgoj povrća, fabriku za preradu voća,povrća i žitarica, te hladnjaču kapaciteta 300 t. Sva prerada vrši se na tradicionalan način po domaćem receptu bez primjese šećera, aditiva i konzervansa, a svi proizvodi sastavljeni su od 100% sopstvenog sadržaja voća i povrća.

2011 god. proširili smo asortiman proizvoda i tržištu ponudili zdrave i ukusne proizvode kao novi brend pod nazivom “UŽITAK”. Kvalitet i ispravnost naših proizvoda kontroliše Federalni zavod za poljoprivredu.

Članovi smo asocijacije “KUPUJMO I KORISTIMO DOMAĆE” kao i Saveza organskih proizvođača na nivou federacije BiH i nalazimo se u procesu organske certifikacije.

 

Robu dajemo na kredit do 12 mjeseci bez žiranata, kamata i nepotrebne papirologije,preko Vakufske banke.

„Nudimo i plaćanje na rate putem Raiffeisen shoping kartice“

www.arhaz.ba

telefon:033/400-440
Fax:033/400-445