Pripreme za novogodišnju noć u gradovima Bosne i Hercegovine su u završnoj fazi. Baš kao i u ostatku svijeta, radost novogodišnje noći dijeliće i građani Bosne i Hercegovine, ali i turisti koji u velikom broju stižu u našu državu. Bogata ponuda, te raznovrstan izbor izvođača ponudiće sjajnu zabavu.

Javni  doček  Nove godine u Ilijašu počinje  u 22:00 sata na Trgu “Alija Izetbegović”. U muzičkom programu učestvuju grupa „Meteori“  i “Karma bend”  iz Ilijaša.

Nakon muzičkog programa, tačno u ponoć počinje senzacionalni vatromet za koji je zadužena ekipa koja je organizirala vatromet za Eyof.

 Javni doček u Sarajevu biće održan na Trgu Bosne i Hercegovine. Ilma Karahmet i Željko Joksimović uvešće građane u Novu godinu. Premda je grad spreman za doček najluđe noći, mnogi od građana rekli su da će ovu Novu godinu dočekati u toplini svojih domova.

Građani i posjetioci Banjaluke imaju priliku osjetiti novogodišnji duh već od 7. decembra kada je otvorena Zimska varoš. Iz turističke zajednice su, kažu, veoma zadovoljni. Smještajni kapaciteti su gotovo popunjeni. Bogat program najavljen je i za novogodišnju noć.

Mostar se i za doček 2020. trudi gostima ponuditi izbor najbolje urbane muzike u regiji.

Share.

Comments are closed.