EZIOINOX

O nama

EzioInox d.o.o. tvrtka je koju su osnovali talijanski partneri i koja koristi talijansku tehnologiju za proizvodnju spremnika od nehrđajućeg čelika za skladištenje tekućih namirnica. Osnovana je 2010. godine uz tehničku podršku i stručno znanje talijanske tvrtke s dugogodišnjim iskustvom u toj djelatnosti.Zahvaljujući poznavanju tehnike, korištenju talijanskih strojeva, te procesima javne nabave u odabiru kvalitete sirovina i neprekidne potrage za najnaprednijim dizajnom, Eziolnox d.o.o. svojim klijentima pruža mnoštvo prednosti u odnosu na konkurenciju.

Korištenjem isključivo inox nehrđajućeg čelika 18/10 i primjenom modernih procesa proizvodnje garantira se visoka razina kvalite proizvoda. Zahvaljujući činjenici da su napravljeni u skladu s europskim standardima za proizvodnju spremnika za skladištenje tekućih namirnica, tvrtka će dobiti certifikat ISO 9001 te certifikat američke nacionalne javne zdravstvene i sigurnosne kompanije – NSF.

Spremnici Eziolnox zadovoljavaju zahtjeve svih kupaca, od malih vinarija do onih većih i opremljenijih. Namijenjeni su za prijevoz i skladištenje robe, a u ponudi s njima dolazi i velik broj dodataka.

Ljudski faktor na prvom mjestu

Tvrtka Eziolnox razvija i izrađuje proizvode okrenute budućnosti istodobno imajući u vidu profesionalni rast i razvoj svojih zaposlenika kao ključne točke koje je čine održivom i konkurentnom na tržištu.

Svaki naš proizvod razvijen je s ciljem da kupcu kojemu je potreban postane jedini i najbolji izbor. Naši prodavači su istovremeno savjetnici i prijatelji našim klijentima te im prije svega pružaju sve potrebne informacije o proizvodima najviše kvalitete koje naša tvrtka nudi.

Cilj naše tvrtke je služiti klijentima i učiniti ih ponosnima na kupljeni proizvod. Želimo da budu zadovoljni činjenicom da su malo potrošili ili uštedjeli, te sigurni da su dobili najbolji i najkvalitetniji proizvod u svojoj kategoriji čijom funkcionalnošću i isplativošću mogu biti ponosni.

POLITIKA KVALITETA

KONTAKT

EZIOinox d.o.o.

Bosanski put 215, 71380 Ilijaš

tel.: +387 33 400 029 | fax.: +387 33 894 008

e-mail: ezio.inox@gmail.com

skype: ezioinox

Garden centar Semina je počeo sa radom 2014 god. u korporaciji italijanskih partnera firme Ezio Inox.

Naš vrtni centar je trenutno vodeči u regionu sa veoma širokim asortimanom proizvoda.

Prepoznatljivi smo po kvalitetu usluge, brzini i jako povodljnim cijenama.
U našem asortimanu možeze nači, trimere, kosačice, kopačice, cjepače, testere i mnoge druge električne i motorne mašine.

Zastupnici smo 7 italijanskih firmi, i time dodatno obogatili svoj asortiman, kacama , stolicama, crijevima za vodu, profesionalnim makazama za voče itd..

Možete nas posjetiti u našoj maloprodaji u Malešičima svaki dan od 08:00h do 16:00h.

Semina d.o.o.

Adresa: Malešiči bb
Telefon: +387 33 894 033
Email: info@semina.ba