Na zahtjev nekoliko građana MZ Malešići i na vlastitu inicijativu,  predsjednik Savjeta mjesne zajednice Malešići Senad Tabaković posjetio je Šaćira Čavčića, stanovnika ove mjesne zajednice koji živi u veoma teškim uslovima.

Nakon posjete ovom čovjeku MZ Malešići se odlučila krenuti u humanitarnu akciju kako bi pomogli svom sugrađaninu, a njima se pridružio i džematski odbor Malešići.

Inače, Šaćir se  zbog svog zdravstvenog stanja našao u vrlo teškoj  situaciji te mu je neophodna svaka materijalna pomoć, što je i primarni cilj organizovanje ove humanitarne akcije

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu  Šaćiru, a kutija za prikupljanje novčanih sredstava  bit će  postavljena u TR Crvena Jabuka  koja se nalazi u sklopu zgrade gdje su smještene prostorije mjesne zajednice Malešići. Akcija će takođe biti organizovana i u  džamiji u Malešićima.

Za više informacija o načinu pomoći Šaćiru Čavčiću  možete kontaktirati predsjednika Savjeta MZ Malešići  Senada Tabakovića  na broj telefona 062-266-167 .

Pokažimo da smo dobri ljudi i iskažimo svoju humanost i ovaj put.

Share.

Comments are closed.