Proteklog vikenda Foča je bila domaćin ” Drugog otvorenog turnira za mlađe kadatekinje / kadete ” u organizaciji STK ” Peručica ” iz Foče. Naše igračice Melika Semić i Ajna Osmanović su osvojile izvanredno III mjesto, što predstavlja ogroman uspjeh ako se uzme u obzir da im je ovo bilo prvo zvanično takmičenje.

U nedelju 01.12. 2019 godine Tuzla je bila domaćin I TOP- 8 trunira za seniore i senorke. Naša takmičarka Harisa Mešetović  u konkurenciji najboljih seniorki BiH je osvojila V mjesto čime je zadržala poziciju u TOP-8 grupa A.

-Moramo istaći da je Harisa Imala omjer 3:4 s tim da je dva meča izgubila sa 3:2, Također naš Hamza Kamenjaš  sa omjerom 4:3 je zadžao poziciju u TOP-8 grupa B. Također, Tuzla je 30.11.2019 godine bila domaćin memorijalnog turnira u stonom tenisu za veterane “Marcel Mizdarić- 2019 ” na kojem su učešće uzeli i članovi veteranske sekcije našeg kluba.

 U kategoriji veterana 50-59 godina član Kluba Senad Čustović  u konkurenciji 34 igrača iz Srbije, Hrvatske i BiH je osvojio izvanredno III mjesto, javljaju iz STK “Hašim Spahić” Ilijaš.

Share.

Comments are closed.