Prodaja ulaznica za kvalifikacijske mečeve nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Armenije i Grčke počinje danas u 12 sati, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH (NSBiH).

Reprezentacija BiH će svoju prvu utakmicu kvalifikacija za EP odigrati sa selekcijom Armenije na stadionu “Grbavica” u Sarajevu 23. marta, a tri dana kasnije će ugostiti Grčku na stadionu “Bilino Polje” u Zenici.

Za utakmicu u Sarajevu ulaznice će se prodavati po cijeni od 30 KM za tribine istok i sjever te 20 KM za južnu tribinu. Cijene ulaznica za utakmicu u Zenici su 40 KM za tribinu zapad, 30 KM za istok i te 20 KM za sjever i jug.

Prodaja će se, u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA-e i UEFA-e, vršiti u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije “Centrotrans”. Jedna osoba može kupiti po dvije ulaznice za svaku utakmicu, uz predočavanje identifikacionog dokumenta. Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Share.

Comments are closed.