Učenici SŠC “Nedžad Ibrišimović” dizajnirali web stranicu koja ima za cilj promociju brojnih prirodnih ljepota općine Ilijaš

U sklopu projekta „Upoznajmo Ilijaš“, učenici Srednjoškolskog centra „Nedžad Ibrišimović“ dizajnirali su web stranicu https://www.upoznajmoilijas.ba/ koja je aktivna od danas, a koja ima za cilj promociju, upoznavanje i približavanje kulturno-historijskog naslijeđa općine Ilijaš među mladima, ali i promociju brojnih prirodnih ljepota općine Ilijaš.

Na web stranici omogućeno je pretraživanje lokacija, a za svaku odabranu lokaciju napisan je tekst i postavljene su fotografije da bi doživljaj bio što realističniji. Isto tako imate mogućnost pretrage ulica i popularnih objekata u Ilijašu. Istoimena web stranica je optimizirana za korištenje putem mobilnih uređaja, pa je stranici moguće pristupiti i putem mobitela.

Upoznajmo Ilijaš je projekat finansiran od strane Općine Ilijaš, dok je administrativnu podršku projektu pružila Omladinska organizacija „Iskoristi dan – Carpe diem“ Ilijaš.

Prethodni članakPrijem kod općinskog načelnika za uspješne mlade Ilijašane Amru Pušinu i Hasana Muratovića
Naredni članakPOZIV ZA UPIS DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU 2022/2023. GODINU