KINO

Animirana avantura “Neukrotivi robot” u subotu u kinu Ilijaš

Ova epska avantura prati putovanje robota ROZUM 7134, skraćeno Roz. Roz je doživjela brodolom i našla se na nenaseljenom ostrvu. Kako bi naučila da se prilagodi surovom okruženju, ona postepeno gradi odnos sa životinjama koje tamo žive i tako postaje roditelj malom guščetu.

Ovaj film je moćna priča o pronalaženju sebe, uzbudljivo ispitivanje veze između prirode i tehnologije, kao i dirljivo istraživanje značenja biti živ i povezan sa živim svijetom. Scenario i režiju potpisuje Chris Sanders, umjetnik tri puta nominovan za Oskara, koji je režirao neke od najvoljenijih DreamWorksovih filmova, kao što su Kako da dresirate svog zmaja, Krudsi i Disneyev Lilo i Stič, a producirao je Jeff Hermann koji je i producent filma Mali šef – Porodični biznis i koproducent Kung Fu Panda franšize.

Neukrotivi robot Pitera Brauna je roman sa ilustracijama, prvi put objavljen 2016. godine koji je postao fenomen i koji je proglašen bestselerom broj 1 na listi New York Timesa. Nakon toga, knjiga je inspirisala stvaranje trilogije, a Braunov rad na serijalu Neukrotivi robot donio mu je brojne prestižne nagrade.

SUBOTA, 26.10.2024.

KINO ILIJAŠ, 17:00 SATI

ULAZ 4 KM

Povezane objave

Back to top button