VIJESTI

Adnan Jakupović predstavio spot za novu pjesmu “Iznad Bosne”

Posljednjih nekoliko mjeseci Adnan Jakupović posvetio je snimanju novih singlova. Njegova najpoznatija pjesma je „Mostarska“ koja je i obilježila njegovu karijeru, a nakon što je opjevao ljepote Hercegovine, predstavlja singl „Iznad Bosne“.

Jako sam sretan što vam nakon višemjesečnog rada mogu predstaviti novu pjesmu. Prezadovoljan sam kako je pjesma ispala i vrlo sam ponosan na doprinos svakoga ko je u njoj učestvovao. Zahvaljujem se autorima što su dio svog talenta podijelili sa mnom. Ukazali su mi povjerenje da svojim glasom oživim njihovo umijeće – istakao je Jakupović.

Tekst za singl „Iznad Bosne“ potpisuje poznati tekstopisac Faruk Buljubašić Fayo, dok je muziku uradio Amir Kazić Leo. Arel Češljar i Meho Radoović potpisuju aranžman, a sve je upakovano u studiju Hayat Produkcije.

Na pitanje kako je doživio svoj novi singl, Adnan je rekao:

Dragi moji, IZNAD BOSNE, samo može biti ljepota i ništa drugo.

Spot je djelo Anisa Mujanovića. Svojim dugogodišnjim iskustvom unaprijed zna kako da svaku pjesmu predstavi na najbolji mogući način. Još jednom je pokazao spremnost i profesionalizam, a montažu za spot „Iznad Bosne“ potpisuje Mirsad Kriščo. Ekipa je uradila fantastičan posao, a singl poslušajte u nastavku.

 

Povezane objave

Back to top button