Asfaltiranje zaseoka Stanica u naselju Lješevo

Završeno je asfaltiranje zaseoka Stanica u naselju Lješevo. Riječ je o kraku dužine 150 metara. Vrijednost projekta je 17.185,60 KM, a investitor projekta je Općina Ilijaš.

Tim povodom općinski načelnik Akif Fazlić, predsjednik Savjeta MZ Lješevo Fuad Masnopita i vijećnica u Općinskom vijeću Ilijaš Elma Masnopita obišli su pomenutu lokaciju, a pridružili su im se i stanovnici zaseoka Stanica.

Osman Bučuk, stanovnik ulice Stanica kazao je kako je zadovoljan razvojem mjesne zajednice Lješevo.

„U mjesnoj zajednici Lješevo napravljeni su vidljivi pomaci u modernizaciji infrastrukture. Na asfaltiranje ovog puta čekali smo dugo, ali napokon smo dočekali. Zahvalio bih se općinskom načelniku, Općini Ilijaš i svima koji su učestvovali u ovom projektu.”

Predsjednik Savjeta MZ Lješevo Fuad Masnopita osvrnuo se na projekte u MZ Lješevo čija je realizacija u toku ili je planirana u skorije vrijeme.

“Aktivno se radi u još tri podružnice naše mjesne zajednice u cilju rješavanja problema koje prouzrokuju oborinske vode, te postavljanje javne rasvjete u ulici Stari Drum. Želio bih dodati i to da je izgradnja još jednog dječijeg igrališta u finalnoj fazi. Želim da se zahvalim Općini Ilijaš na čelu sa načelnikom Fazlićem kao i općinskim službama na odličnoj saradnji sa Savjetom mjesne zajednice koja će se, vjerujem, nastaviti.”

ilijas.ba

Prethodni članakPobjeda u Čapljini za ženske odbojkašice
Naredni članakNarednih dana u BiH jutra svježa, tokom dana ugodno toplo