Asocijacija srednjoškolaca u BiH: Otvoren javni poziv za PR edukaciju

Srednjoškolac/ka si? Zanimaju te mediji, digitalne mreže, kako da promovišeš pozitivne priče i sve slično tome? E onda, imamo priliku za tebe!

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini kroz projekat “YOU.th participate”, u saradnji sa Udruženjem građana “Zašto Ne” organizuje PR edukaciju u periodu od 9. do 11. augusta u Sarajevu!

-Spremite se za avanturu od tri dana gdje ćemo pričati o društvenim mrežama, liderskim vještinama, raznim platformama za korištenje, medijskoj pismenosti te mnogo drugih zanimljivih tema!

Nije potrebno da imaš predznanja, zato se ne ustručavaj i prijavi se na našu edukaciju! Sve što je potrebno jeste da imaš između 15 – 18 godina, da si stanovnik/ica Bosne i Hercegovine, te da imaš želju i motivaciju da učiš o svim ovim temama, a mi ćemo pokušati izabrati 30 učesnika/ca za ovu edukaciju.

Prijavni obrazac možete naći na sljedećem linku, odmah ga pregledati i popuniti, jer prijave traju do 31. jula, 23:59h!

Sretno sa prijavama! Ukoliko budete imali bilo kakvih poteškoća ili pitanja, budite slobodni da nam se obratite putem naših društvenih mreža, obavještavaju iz Asocijacije srednjoškolaca u BiH.

Prethodni članakLjetna škola Poljoprivredno- prehrambenog fakulteta UNSA održana u Ilijašu
Naredni članakNa snazi narandžasti meteoalarm, temperatura zraka danas do 39 stepeni