BINGO

O nama

Bingo d.o.o. Tuzla postoji od 1993. godine i od tada do danas postigao je veliki uspjeh u svojoj primarnoj djelatnosti- trgovini. Osim trgovinom, u sklopu naše grupacije imamo i nekoliko drugih djelatnosti i industrija (industrija deterdženata i proizvoda za domaćinstvo, proizvodnja flipsa, chipsa i drugih grickalica, proizvodnja jaja, uzgoj brojler pilića, proizvodnja tjestenine,proizvodnja začina i juha, tekstilna industrija, industrija namještaja, proizvodnja papirne konfekcije, pivara, proizvodnja šljunka, te proizvodnja i korištenje obnovljivih izvora energije ). Mnogo smo unaprijedili i naše poslovanje u ugostiteljstvu, jer u svakom našem većem centru imamo restoran sa ugodnim ambijentom i sa bogatim sadržajem. Pored toga, moderni shopping centri postali su novi pravac našeg biznisa. Trenutno imamo sedam shopping centara i to Bingo City Center Tuzla, Bingo City Center Sarajevo, Alta shopping center, Shopping centar Otoka, Retail park Derventa, Park&Shop Čitluk, Shopping centar Bihać.

Društveno odgovorno poslovanje

Bingo je društveno odgovorna kompanija u svim segmentima poslovanja.EBRD nas je prepoznao kao društveno odgovornu kompaniju i partnera i u saradnji s njima smo realizovali nekoliko projekata od kojih bismo istakli projekat energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Primarni cilj je biti u vrhu , kako samog poslovanja, tako i društvene odgovornosti. Osim pružanja vrhunskog ambijenta prilikom kupovine i najnižih cijena našim kupcima, želimo upoznati kupce s našim višim ciljevima i društvenom odgovornošću. Naše poslovanje je prožeto i humanitarnim radom. Na razne načine pomažemo socijalno-ugroženim kategorijama našeg društva. Tako smo u 2014. godini stekli titulu “Najbolji prijatelj SOS Kinderdorf BH”, a u 2015. smo i nastavili s tim. Djelujemo i pravcu podizanja ekološke svijesti. Ponosni smo suosnivač neprofitnog društva za upravljanje ambalažnim otpadom ” Eko život ” . Podržavamo i realizujemo projekte koji za cilj imaju podizanje ekološke svijesti, očuvanja i unapređenja uslova za život u lokalnoj zajednici.

Trudimo se da udovoljimo svim potrebama naših vjernih kupaca i da u ovom teškim vremenima zadržimo titulu ” kralj dobrih cijena” .Za uspjeh je potreban mukotrpan rad, strpljenje, ulaganje u ljudske resurse i mlade kadrove, ali prije svega ljubav prema poslu koji obavljaš . Rezultati nisu vidljivi odmah na samom početku, potrebno je vrijeme da se uloženi trud isplati.Problem plasmana domaćih proizvoda – I rješenje! Konstantno unapređujemo naše poslovanje, osjećamo potrebe naših kupaca i potenciranjem domaćeg u našim trgovinama jačamo privredu Bosne i Hercegovine.Tako i mi, u želji da plasiramo domaće proizvode nalazimo načine da se izborimo sa problemima koje imaju domaće kompanije. Posvećujemo posebnu pažnju izloženosti domaćih proizvoda na našim policama, te tako kupcima skrećemo pažnju na njih. Ono što želimo istaći je da su domaći proizvodi kvalitetni i da mogu parirati stranim proizvodima, te da ih kao takve treba prepoznati.

Naš cilj

Želimo postati apsolutni lider u maloprodaji u Bosni i Hercegovini i postati dostupni svima.Kroz izdizanje vrijednosti domaćih proizvoda , pružanje ugodnog ambijenta , najniže cijene u regiji i društveno – odgovoran odnos prema okolini, želimo biti najpoželjnije mjesto za kupovinu u Bosni i Hercegovini.

 

Imate pitanja?
Pozovite nas od ponedeljka do petka
od 8 do 16 sati.
0800 200 10

Back to top button