Centrotours prvi otvorio ljetnu sezonu

U organizaciji turističke agencije Centrotours danas je s Međunarodnog aerodroma Sarajevo ispraćen prvi let za Antaliju s putnicima koji će svoj godišnji odmor provesti u najpopularnijim ljetovalištima na antalijskoj rivijeri – u Kemeru, Beleku, Sideu, Alanji i u samom gradu Antaliji.

Na prvom letu za putnike je organizovan poseban ispraćaj s aerodroma uz prigodne poklone i deserte pekare “Sito”, a planirano je da tokom sezone iz Sarajeva za Antaliju putnici lete direktnim letovima  kompanije Turkish Airlines.

Od kraja maja bit će realizovani letovi svakim danom čime je značajno obogaćena ponuda u odnosu na prošlu godinu, te je planirano da u antalijskoj regiji ljetuje približno isti broj bh. turista kao 2021. godine, koja je bila rekordna.

Kako bi imali što ljepši odmor, putnici Centrotoursa biraju paket aranžmane koji podrazumijevaju avio prijevoz direktnim letovima za Antaliju, transfere aerodrom – hotel i nazad, smještaj u vrhunskim hotelima na bazi 5, 6, 7, 8, 9 ili više noćenja, usluge vodiča na bosanskom jeziku i kompletnu organizaciju putovanja.

Za sve putnike koji dolaze iz drugih gradova Bosne i Hercegovine obezbijeđen je besplatan autobuski prijevoz do Sarajeva, a onima koji dolaze automobilima obezbijeđen je i besplatan parking blizu aerodroma.

“Agencija je obezbijedila različite načine plaćanja i to shopping, debitnim ili kreditnim karticama do 24 rate, kao i plaćanje putem elektronskog bankarstva. Također, rezervaciju ljetovanja u Turskoj moguće je izvršiti online, putem naše web stranice www.centrotours.ba, preko naloga na društvenim mrežama Facebook i Instagram, pozivom neke od Centrotours poslovnica na brojeve 033 407 407, 032 409 409 ili dolaskom direktno u neku od poslovnica”, istakao je direktor Centrotoursa Muamer Lutvić.

Pored antalijske regije, ove godine Centrotours u ponudi ima i ljetovanja u egejskoj regiji i to u Bodrumu i Marmarisu, kao i ljetovanje u Egiptu direktnim charter letovima iz Sarajeva za Hurgadu.

Posebno nas je obradovalo to što su na današnjem letu bili i naši prijatelji sa televizije Hayat, odnosno ekipa emisije “Ljetna kuhinja”, koji su sa našom agencijom otputovali u Tursku, gdje će za svoje gledaoce spremiti posebne reportaže i emisije. Pored ekipe Hayat televizije, sa nama je otputovala i grupa “influensera” koji će svojim pratiteljima pokušati približiti sve ljepote antalijskih ljetovališta, saopćeno je iz Centrotoursa.

Prethodni članakPahor, Mesić i Zaev na 11. Sarajevo Business Forumu
Naredni članakU Općini Ilijaš održana obuka na temu prevencije i borbe protiv korupcije