BIHILIJAŠ

Centrotrans: Informacija o odvijanju saobraćaja sa Autobuske stanice Sarajevo

Danas, 16.02.2022. godine u 13:05h, usljed eksplozije plinske boce došlo je do požara u iznajmljenom poslovnom prostoru „Paša doner“ koji se nalazi na dolazim peronima Autobuske stanice Sarajevo, te je šalter sala Autobuske stanice za prodaju/kupovinu karata zbog navedenog zatvorena do okončanja istražnih radnji i saniranja nastale štete.

U nastavku donosimo obavještenje iz Centrotransa: 

Obavještavamo putnike da se saobraćaj sa Autobuske stanice Sarajevo odvija neometano.

Sve autobuske linije saobraćat će redovno, prema registrovanim redovima vožnje, a prodaja autobuskih karata vršit će se kod voznog osoblja u autobusima. Naime, zbog požara koji je danas izbio na objektu koji se nalazi na dolaznim peronima, šalterska prodaja karata trenutno nije aktivna.

Putnici koji imaju autobusku kartu kupljenu online putem web stranice Centrotransa, a žele putovati, potrebno je da sa sobom imaju kartu u elektronskom formatu, odnosno potvrdu o kupovini karte koja im je nakon uspješno izvršene kupovine pristigla na mail kako bi istu dali na uvid voznom osoblju.

Takođe, svi putnici koji planiraju putovanje autobusku kartu mogu kupiti online putem web stranice kompanije Centrotrans.

O početku rada šalter sale na Autobuskoj stanici putnici će biti blagovremeno obaviješteni.

Povezane objave

Back to top button