ILIJAŠ

Čestitka povodom 23. godišnjice postojanja Fazum gradnje Lješevo

Društvo za građevinarstvo, proizvodnju, trgovinu i usluge ”Fazum-gradnja” d.o.o. Ilijaš, osnovano je na današnji dan 25.02.1998.godine, sa sjedištem u Lješevu. Fazum gradnja je  naš dugogodišnji partner.  

Tim povodom Mendžment i uposleni KSC i Radio Ilijaša upućuju iskrene čestitke povodom  23.  godišnjice postojanja Fazum gradnje   Upravi i svim uposlenicima .

Firma je organizovana kao društvo sa ograničenom odgovornošču, a osnovna djelatnost društva je visokogradnja, odnosno izvođenje svih vrsta građevinskih i građevinsko zanatskih radova u oblasti visokogrdanje što uključuje izgradnju: stambenih, poslovnih, stambeno-poslovnih, industrijskih, vodoprivrednih, individualnih stambenih objekata, kuća za odmor, kao i sve vrste adaptacija, dogradnje, nadogradnje, izrade termičkih fasada po savremenim metodama i slično.

Društvo raspolaže sa kvalifikovanom i stručnom radnom snagom, vlastitim voznim parkom, mehanizacijom, opremom i sredstvima neophodnim za izvođenje radova iz ove oblasti a što je bitan preduslov za kvalitetnu, savremenu i sigurnu gradnju.

 

 

Povezane objave

Back to top button