Sjajne vijesti sa 25. Balkanskog prvenstva u karateu za djecu koje se održava u Poreču/Hrvatska.
Član KK “Rašid Buća” Veldin Žero je u kategoriji borbe dječaci 2011.g. -30.kg. osvojio treće mjesto i BRONZANU BALKANSKU MEDALJU.

-Tako su naši takmičari završili svoj nastup na Balkanskom karate prvenestvu više nego uspješno i u Ilijaš donose dvije Balkanske medalje. Prvog dana takmičenja TAJRA AHMETOVIĆ je osvojila ZLATO (1.mjesto) i postala PRVAK BALKANA u kategoriji borbe djevoljčice 2010.g. -32.kg, a njenim stopama je krenuo i VELDIN ŽERO koji je danas (treći dan) osvoio BRONZU (3.mjesto) na 25. BALKANSKOM KARATE PRVENSTVU ZA DJECU. Pored selektora Reprezentacije BiH uz takmičare Karate kluba “Rašid Buća” – Ilijaš je bio naš trener Raif Buća.Čestitamo roditeljima tajre i veldina, njihovim trenerima i selektorima BiH na ovom rezultatu, navode iz KK “Rašid Buća” Ilijaš.

Upis novih članova

Ovom prilikom Vas pozivamo ukoliko imate i Vi u svojoj kući mališane od 4+ godina da ih dovedete na naše treninge da treniraju kod šampiona i sa šampionima, jer nikad se ne zna možda su baš oni naši novi prvaci i reprezentativci.

KARATE KLUB ODRŽAVA TRENINGE NA SLIJEDEČIM LOKACIJAMA:
*DVORANA ILIJAŠ – ponedjeljak, srijeda i četvrtak od 19:00
*OŠ “PODLUGOVI” – utorak i četvrtak od 19:00
*OŠ “SREDNJE” – utorak i četvrtak od 13:30 do 15:00
* DOM KAMENICE -CRNA RIJEKA – četvrtak od 15:30 i nedjelja od 13:15

Za sve informacije možete se javiti na br.tel.
+387 62 147 955 – Raif Buća
+387 66 547 737 – Azmir Subašić
ili na mesinger stranice KK”Rašid Buća” https://www.facebook.com/KarateKlubRasidBucaIlijas

Share.

Comments are closed.