Cvijeće  je oduvijek imalo posebno značenje. Svaki cvijet ima svoju boju, miris i dušu te nadahnjuje svakog čovjeka. Kada poklanjamo cvijeće voljeli bismo da ono bude odraz naših dobrih želja, ljubavi i upućenih emocija. Novootvorena cvjećara „Lotus“ u Ilijašu je bajkovito uređen  prostor, koja je kao mali raj za ljubitelje cvijeća. Mlada dama, Emina Seljaci odlučila je svoju ideju i ljubav prema cvijeću pretočiti u projekat na radost mnogobrojnih ilijašana.

„Cvijeće je moja strast. A rekla bih i svake žene. U početku je bila očaranost idejom koja nije imala poslovnog potencijala. Odlučila sam da tu ideju pretvorim u jedan porodični projekat i da otvorimo cvjećaru. Iza ove cvjećare stoji cijeli tim ljudi. Ovo je pilika da pokažem svoju kreativnost i umjetničku osobenost. Želja mi je da ilijašanima predstavim nešto novo i ono što su dugo tražili. Istraživali smo tržište i za taj dio je bio zadužen moj muž. Srcem smo krenuli u ovoj posao. I na samom početku smo zadovoljni. Najveće zadovoljstvo nam pričinjava kada kupci uđu u našu cvjećaru i oduševe se onim što vide. Imali smo do sada i narudžbe za dostavu na kućnu adresu“, kazala je Emina.

Emina koja svakog kupca dočeka sa osmijehom, ističe da će prema vašim željama za vas izraditi savršene cvijetne kreacije. Cvjećara „Lotus“ nudi velik izbor šarolikog cvijeća, te prelijepih cvijetnih aranžmana koji krase izloge istog, osvježenje je za naš grad.

„Širok je asortiman ponude, od buketa, cvijetnih aranžmana, flowerbox-ova, saksijsko cvijeće i sve ono što jedan osoba može poželjeti kao poklon drugoj osobi a da ima cvijetnu notu. Naši kupci nam mogu pokazat i fotografiju onog što žele i mi ćemo se potruditi da izradimo takav poklon. Dostupna je kućna dostava, imamo instagram i fb profil, ali i viber broj na koji nas kupci mogu nazvati ili pisati i tako naručiti ono što žele.  Cvijeće kao poklon obraduje svaku ženu. To je jedan od najjednostavnijih ali najljepših načina iznenađenja i na taj način pokazujete koliko vam je žena važna. Ali, svakako i žene kupuju cvijeće, za dom i tako hrane dušu i čini ih sretnim“, istakla je Emina.

Brojni su povodi za darivanje cvijeća, tako da i usluge koje nudi cvjećara “Lotus” odgovaraju na sve prilike, bilo da su to vjenčanja, rođendani ili neki drugi sretni a i tužni momenti u kojima svoju pažnju želite da izrazite kroz cvijeće.

„Bliži nam se 8. Mart odnosno Dan žena za koji ćemo imati posebnu ponudu. Pozivam sve one koje su zainteresovani da nam se jave i naruče svoj idealan poklon, kako bismo isti izradili po želji i dostavili na kućne adrese. Svaka žena se iznanadi kada joj nepoznata osoba dostavi cvijeće od voljene osobe. Svakako bih napomenula, da nije samo Dan žena, dana kada treba poklanjati cvijeće. Pažnja je potrebna svaki dan. Cijene prilagođavamo kupcima. Prije aranžiranja pitamo za cijenu i uvijek se trudimo da za taj iznos napravimo nešto lijepo i moderno“, istakla je Emina.

Cvjećara “Lotus” se nalazi na šetalištu u Ilijašu u ulici 126. Ilijaške brigade b.b., a radno vrijeme je od 09-18 sata (radnim danima) te subotom od 09-16 sati.  Za sve dodatne informacije i narudžbe možete nazvati broj mobitela + 387 62 077 058 ili posjetiti fb ili instagram profil:

https://www.facebook.com/cvjecara.lotus.3

 

Share.

Comments are closed.