VIJESTI

Danas počinje Izborni program Radio Ilijaša

U  okviru planiranja programa u predizbornoj kampanji za opće izbore u BiH u oktobru ove godine, redakcija Radio Ilijaša upućuje javni poziv svim političkim subjektima registrovanim za oktobarske opće izbore (političkim partijama, koalicijama i nezavisnim kandidatima) da se prijave za učešće u Izbornom programu Radio Ilijaša.

Izborni program Radio Ilijaša počinje u petak 02. septembra 2022. godine od 16:00 sati.

Raspored predstavljanja, koji je dostavljen centralama svih političkih stranaka registrovanim za izbore u Ilijašu, politički subjekti mogu preuzeti u redakciji Radio Ilijaša – ul Hašima Spahića 23.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona : 033 400-800 ili putem emaila : radioilijas@gmail.com.

U toku Izbornog programa bit će omogućeno besplatno predstavljanje i neposredno obraćanje svim političkih subjektima u trajanju od pet minuta. Također, moguće je plaćeno političko oglašavanje. Cjenovnik oglašavanja isti  je i ne odstupa ni na bilo koji način od uobičajenog cjenovnika marketing usluga Radio Ilijaša.

Neposredna obraćanja/predstavljanja mogu se unaprijed snimiti i emitovati u planiranom terminu, potrebno ih je barem 24 sati prije poslati na email adresu Radio Ilijaša: radioilijas@gmail.com. Politička saopćenja čitat će se u programu od devet do 10.00 sati i od 13.30 do 14 sati. Radio Ilijaš pratit će sve centralne predizborne skupove stranaka u Ilijašu i o tome praviti web i radijski izvještaj u maksimalnom trajanju od pet minuta. Sva obraćanja i predstavljana bit će snimljena i na upit dostupna političkim subjektima. Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 033/400-800.

U subotu 01. oktobra počinje predizborna šutnja.

 

Povezane objave

Back to top button