ILIJAŠ

Dodijeljene nagrade i diplome pobjednicima Ramazanskog kviza Radio Ilijaša

Ovog četvrtka u programu Radio Ilijaša upriličena je dodjela diploma i nagrada pobjednicima Ramazanskog kviza Radio Ilijaša.

Ramazanska takmičenja, literarni konkursi i kvizovi dio su dugogodišnje tradicije Javne ustanove „Kulturno-sportski centar i Radio Ilijaš“ kojim želimo potaknuti djecu na učenje, ispuniti našu edukativnu ulogu medija, te nagraditi najbolje uz pomoć sponzora.

Prvu nagradu osvojila je Fatima Velić, učenica VI razreda Osnovne škole „Hašim Spahić“, drugo mjesto osvojio je Yusuf Džafo, trinaestogodišnji učenik Osnovne škole „Stari Ilijaš“, te treće mjesto Danin Pramenković, također iz OŠ „Hašim Spahić“.

Nagrade je dodijelio sponzor Ramazanskog programa direktor „Niskogradnje Durmić“ Saudin Sale Durmić.

Pobjednici kviza kazali su da su odlično proveli mjesec ramazan, te da je ovogodišnji Ramazanski kviz Radio Ilijaša bio zanimljiv, nagrade su bile dobra motivacija za učešće i zadovoljni su svojim rezultatima.

Sponzor Saudin Durmić, nakon što je primio zahvalnicu JU KSC i Radio Ilijaš,  kazao je da je posebno zadovoljstvo podržavati ovakve projekte čiji je glavni cilj edukacija djece, nagrađivati najmlađe i najvrijednije među njima, te poručio da će i dalje, kao direktor društveno odgovorne uspješne firme, nastaviti davati podršku svim dobrim sadržajima i novim projektima Radio Ilijaša.

U nadi da ćemo u zdravlju dočekati sljedeći ramazan i organizirati nova zanimljiva takmičenja, još jednom svim pobjednicima ovogodišnjeg Kviza upućujemo iskrene čestitke.

Povezane objave

Back to top button