KINO

Dva srcelomca zajedno u novom krimi filmu:Tom Hardi i Ostin Batler u “Bajkerima”

Novi film reditelja i scenariste Džefa Nikolsa, “Bajkeri” (“The Bikeriders”) dolazi u kino Ilijaš u petak od 20:00 sati. Ulaz 5 KM.

U filmu koji na originalan i jedinstven način govori o nesputanoj želji za životom, lojalnosti i nesalomivom duhu, glavne uloge tumače neki od najboljih glumaca današnjice, Tom Hardi i Ostin Batler, koji važe za jedne od najpopularnijih frajera novijih generacija.

Kathy (Jodie Comer), odlučna članica Vandala koja je udata za divljeg, bezobzirnog vozača bicikla po imenu Benny (Austin Butler), prisjeća se evolucije Vandala tokom stoljeća, počevši od lokalnog kluba autsajdera ujedinjenih dobrim vremenima, tutnjavom motora i poštovanjem prema njihovom snažnom, postojanom vođi Johnnyju (Tom Hardy).

Tokom godina Kathy daje sve od sebe kako bi se snašla u neukroćenoj prirodi svog supruga i njegovoj odanosti Johnnyju s kojim osjeća da se mora natjecati za Bennyjevu pažnju. Kako život u Vandalima postaje sve opasniji, a klub prijeti da postane još zlokobnija banda, Kathy, Benny i Johnny prisiljeni su donositi odluke o svojoj odanosti klubu i jedni drugima.

Povezane objave

Back to top button