KINO

Film “First Omen” u kinu Ilijaš

Originalni film reditelja Richarda Donnera, u kojem su igrali Gregory Peck i Lee Remick, priča je o paru u čiji život, nakon tragičnog gubitka novorođenog djeteta, dolazi novo dijete – dječak Damien Thorn. Nakon niza misterioznih događaja i nasilnih smrti bliskih obitelji Thorn, Robert i Katherine saznaju da je dječak kojim je Robert u tajnosti zamijenio vlastito dijete zapravo Antikrist.
FILM FIRST OMEN POGLEDAJTE U KINU ILIJAŠ U SUBOTU 06.04.2024. U 20,30 SATI.
Danas, skoro 50 godina kasnije 20th Century Studio donosi scenarij koji opisuje šta je sve prethodilo toj poznatoj priči. U fokusu je mlada Amerikanka koja je poslana u Rim, kako bi započela život u službi crkve. Stvari izmiču kontroli, nailazi na tamu pod čijim utjecajem dovodi u sumnju vlastitu vjeru, a zavjera koju razotkriva ima za cilj rađanje utjelovljenja zla.

Producent David S. Goyer ističe kako su uvijek bili znatiželjni otkud Damien dolazi – kako je ta beba uspjela naći put do Roberta i Katherine Thorn. Također, Keith Levine, producent, napominje da film daje novu, neispričanu priču u svijet Omen koja može predstaviti originalni film na drugačiji način, potičući publiku da se upusti u još jedno putovanje unutar tog strašnog univerzuma.

U filmu Prvo pretkazanje u vodećim su ulogama Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Northman), te Charles Dance (Game of Thrones) i Bill Nighy (Living).

Film režira Arkasha Stevenson na temelju likova koje je stvorio David Seltzer (The Omen), s pričom Bena Jacobyja i scenarijem Tima SmithaArkashe Stevenson i Keitha Thomasa. Bill Nighy, koji glumi kardinala Lawrencea, naglašava da će ljubitelji Omena biti oduševljeni brojnim referencama koje će prepoznati te će biti intrigirani saznanjem kako se određeni likovi razvijaju, poznajući njihovu budućnost.

Povezane objave

Back to top button