HODZEX

Hodžex d.o.o.

Sa nama počinjete i završavate gradnju

Hodžex d.o.o. je firma koja se bavi prodajom građevinskog materijala na veliko i malo. Pored građevinskog materijala nudimo i širok asortiman elektromaterijala, vodomaterijala, boja i lakova, grijanja, praškaste i vijčane robe, alata i mašina, materijala za izolaciju, bravarskog materijala i opreme.
Firmu je 1999.godine osnovao Esad Hodžurda sa sinovima Osmanom i Elvisom , a danas firma broji devet vrijednih radnika. Naš glavni cilj je zadovoljenje potreba naših kupaca za građevisnkim materijalom na kvalitetan i profesionalan način, uz pravovremenu i besplatnu ispostavu. Sve to obezbjeđujemo našom bogatom ponudom svjetski poznatih brendova i proizvođača.

Osim odličnim izborom robe oduševit ćemo Vas i veoma povoljnim cijenama. Za kupljeni materijal i opremu obezbjeđujemo besplatan prevoz na mjesto po želji kupca u najkraćem roku i po tačno utvrđenim količinama. Osim navedenog, naše osoblje će Vam ponuditi usluge utovara i istovara. Posjetite nas i uvjerite se. Nalazimo se u Podlugovima, Ilijaš.

 

Naša misija

Misija Hodžex-a je biti vodeća firma za prodaju građevinskog materijala u regiji i šire, obezbijediti kupcima kvalitetne proizvode svjetski poznatih brendova te rast i razvoj profesionalnog i kvalitetnog poslovanja.

Za prepoznatljivost i konkurentnost zaslužna je naša predanost radu, dobra organizacija i želja za pružanjem što bolje usluge po prihvatljivim cijenama, te težnja da postanemo lideri u snadbjevanju građevinskim materijalom i ostalom robom koju nudimo.

Uvijek ste dobrodošli jer sa nama počinjete i završavate gradnju.

KONTAKT:

+387 33 401 056

info@hodzex.ba

www.hodzex.ba

 

Back to top button