Ilijašanin Ilhan Bulbul potpisao Ugovor sa prvoligašem FBiH FK “Budućnost” Banovići

Nogometaš Ilhan Bulbul, bivši član nogometnog kluba Ilijaš, u petak (16.07.2021.) potpisao je ugovor sa prvoligašem FK Budućnost Banovići.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam postao član fudbalskog kluba Budućnost iz Banovića. Posebno mi je drago što sam ovaj transfer uspio ostvariti iz svog grada, gdje sam naučio i svoje prve fudbalske korake. Najviše sam zahvalan svojim roditeljima, koji su sve vrijeme bili moja najveća podrška. Kao najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri mogu izdovojiti osvajanje internacionalnih turnira sa ekipom OFK Ilijaš i razigravanje za plej-off premijer lige sa ekipom NK Ilijaš.

Zahvaljujem se svojim trenerima Kenanu Buzi, Namiru Solaku i Halidu Dizdareviću koji su bili dio moje fudbalske karijere i koji su me dosta toga naučili. Ugovor sam potpisao na godinu dana i cilj mi je da odigram dosta utakmica i steknem što više iskustva. Mislim da je Prva liga FBiH odlična liga za razvoj mladih fudbalera i pruža dosta šansi za napredak u daljnjoj karijeri. Moja poruka mladim fudbalerima iz Ilijaša je da se alkoholom, cigarama i nargilama ne može doći do uspjeha, ali treningom, željom i radom se sigurno može ostvariti i doći do zacrtanog cilja”, istakao je Ilhan.

Puno uspjeha i sreće želimo Ilhanu u nogometnoj karijeri.

Prethodni članakNačelnik Grujičić naredio da se ukloni baner sa bajramskom čestitkom iz centra Srebrenice Autor: E. H.
Naredni članakObavještenje iz Centrotransa: Sutra praznični/nedjeljni red vožnje