ILIJAŠUncategorizedVIJESTI

Izbor za Miss Federacije BiH za 2018. godinu: Titulu najljepše ponijela je Elma Šljivić iz Tuzle

Na sceni Bosanskog kulturnog centra BKC Tuzla sinoć je održan Izbor za Miss Federacije BiH 2018. gdje je svoju ljepotu, mladost i inteligenciju prikazalo 20 djevojaka koje su prošle na kantonalnim i regionalnim takmičenjima u FBiH. Elma Šljivić iz Tuzle izabrana je za miss Federacije, a u okviru izbora biralo se i TOP 12 djevojaka koje su stekle pravo učešća na finalnom izboru za Miss BiH 2018. godine, a to su:

Azra Mehačević, Emina Šabanović, Edna Zekotić, Adelina Ibrišević, Safeta Memić, Ajla Mahmutbegović, Admina Tahmiščija, Anida Tahmiščija, Amina Smajić, Jelena Nikolić i Dženita Imširović.

Djevojke su nosile svečane haljine modne kuće “Just J”.

Posjetitelji i gledaoci u direktnom prijenosu imali su priliku pratiti i bogat muzičko revijalni program, te nastupe učenika Srednje muzičke škole “Čestimir Mirko Dušek” u Tuzli gdje su sproveli humanitarnu akciju “I MI HOĆEMO SVOJU ŠKOLU”, pomoću koje će skupiti sredstva za obnovu stare muzičke škole.

Voditelji ovog veličanstvenog programa uz direktan prijenos na Federalnoj televiziji bili su Ljiljana Krulj i Zlatan Jovanović.

Manifestacije se održala pod pokroviteljstvom Europskog univerziteta “Kallos”  Tuzla i Europski univerzitet “Brčko Distrikt”.

Oficijelna voda: “Lejla”

Oficijelna zaštitarska agencija: “Gama AA”

Fotograf: Haris Karabegović

Povezane objave

Back to top button