Javni poziv za sufinansiranje-dodjelu novčanih sredstava za rješavanje socijalne potrebe grijanja boračkoj populaciji u Kantonu Sarajevo 2022. godine

Prijem zahtjeva Ministarstvo za boračka pitanja Kantona Sarajevo će vršiti od dana objavljivanja Javnog poziva, zaključno sa  02.10.2022. godine.

Zahtjevi na posebno propisanim obrascima sa potrebnom dokumentacijom mogu se preuzeti putem web stranice Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo (www.mbp.ks.gov.ba) i info-punktu Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo.

Za priznavanje i ostvarivanje navedenog oblika prava, podnose se zahtjevi na posebno propisanim obrascima sa potrebnom dokumentacijom na slijedeću adresu: Ministarstvo za boračka pitanja Kantona Sarajevo, ulica Reisa Dž. Čauševića br.1, 71000 Sarajevo preporučeno putem pošte, sa naznakom na koverti: “ ZA SUFINANSIRANJE  OGRJEVA”.

Informacije vezano za predmet Javnog poziva mogu se dobiti putem telefona info-punkta Ministarstva za boračka pitanja Kantona Sarajevo telefon: 033/562-273.

https://mbp.ks.gov.ba/sites/mbp.ks.gov.ba/files/javni_poziv_ogrijev_0.pdf

https://mbp.ks.gov.ba/sites/mbp.ks.gov.ba/files/ogrjev_2022_izjava_1.pdf

https://mbp.ks.gov.ba/sites/mbp.ks.gov.ba/files/-_ogrjev_2022_obrazac_2.pdf

Prethodni članakZmajevi večeras dočekuju Crnu Goru u Zenici
Naredni članakNa današnji dan rođen Davorin Popović