ILIJAŠ

Javni uvid i Javna rasprava o Nacrtu RP “Srebrenički Arboretum”

 Utvrđuje se Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana “Srebrenički Arboretum” i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana ” Srebrenički Arboretum”.

Javni uvid na Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana ” Srebrenički Arboretum” i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana ” Srebrenički Arboretum” održat će se u periodu od 30.01.2020. do 28.02.2020 godine u kancelariji broj 20. Općine Ilijaš II sprat , a Javna rasprava na Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana ” Srebrenički Arboretum” i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana ” Srebrenički Arboretum” održat će se 03. marta (utorak) 2020. godine u maloj sali Općine Ilijaš /podrumske prostorije/ sa početkom u 14 sati i 30 minuta.

 Primjedbe, prijedlozi, sugestije i mišljenja svih zainteresovanih subjekata planiranja, MZ-a, potencijalnih investitora, građana, vijećnika Općinskog vijeća Ilijaš dostavljaju se Općini Ilijaš, Službi za prostorno uređenje i zaštitu okoliša, koja organizuje i sprovodi javnu raspravu.

 Služba za prostorno uređenje i i zaštitu okoliša dužna je nakon sprovedene javne rasprave da podnese izvještaj Općinskom vijeću Ilijaš, o rezultatima Javne rasprave koji sadrži primjedbe, prijedloge i mišljenja kao i da obrazloži razloge zbog kojih pojedine primjedbe, prijedlozi i mišljenja nisu prihvaćeni.

Povezane objave

Back to top button