ILIJAŠKULTURAVIJESTI

JU KSC i Radio Ilijaš organizuje u subotu zabavu „Porodična igromanija!“

JU KSC i Radio Ilijaš nizom aktivnosti obilježava Svjetski dan porodice. U subotu 18. maja 2024. godine bit će održana „Porodična igromanija!“, te motivacijska večer i promocija knjige Alme Taletović.

Međunarodni dan porodice obilježava se širom svijeta. Danas porodica, kao osnovna jedinica društva, više nego ikad, zahtijeva zaštitu, pomoć i podršku od svojih članova, ali i društva. Jedino na taj način, svako pojedinačno može dati svoj optimalni doprinos zajednici u kojoj živi.

PORODIČNA IGROMANIJA!

12:00 radionica “Pismo članu porodice“- Prijave na telefon 062/968-976

13:30 Igra crtanja (djeca od četiri do osam godina i mame)

14:00 puzzle (djeca od šest do 10 godina i tate)

14:30 ja plešem ( djeca i roditelji)

Prijave za igre su isti dan od 13:00 sati u Biznis centru, broj mjesta je ograničen!

HIT PREDSTAVA ZA DJECU „SPIDER-MAN“ U KINO SALI OD 15:00 SATI, ULAZ 7 KM

MOTIVACIJSKA VEČER I PROMOCIJA KNJIGE „SRETNE MISLI“ ALME TALETOVIĆ U BIZNIS CENTRU OD 18:00 SATI

Alma Taletović je profesorica, spisateljica, influenserica i motivacijski govornik i predavač, certificirani NLP Trener  i NLP life coach.

Autorica je pet knjiga: “Smiraj duše”, “Sretni ljudi”, “Sretna žena” , “Lirik” i “Sretne misli”. Knjiga “Sretna žena” bila je najprodavanija knjiga na našim prostorima iz oblasti samopomoći, a čiji je autor žena.

Njena nova knjiga “Sretne misli” tematski obrađuje područje misli i programiranja uma, te daje spoznaje i vještine kako prepoznati i osvijestiti negativne misli, kako ih usmjeriti i kako drugačije razmišljati.

Povezane objave

Back to top button