ILIJAŠVIJESTI

Knjiga sedmice: Bestseler Njujork tajmsa “Oluja strasti”

Život i misao autora pretočeni u pisanu riječ i upakovani u korice knjige vjerni su saputnici svakog čovjeka. U moru novih dostignuća i saznanja i mnoštvu prijatelja koje dobijamo i ponekad gubimo knjiga je jedini prijatelj koji nas nikad ne napušta. Ona je sastavni dio našeg života, drug kojeg volimo i poštujemo najviše na svijetu.

AMANDA KVIK je pseudonim Džejn En Krenc. Svoja djela potpisuje sa tri različita imena, čime ih i žanrovski određuje. Kao Džejn En Krenc (što joj je vjenčano prezime) piše romantične priče i romane, kao Amanda Kvik piše historijske romanse, dok kao Džejn Kasl (što joj je djevojačko prezime) piše futurističke i romane sa paranormalnom tematikom.

Diplomirala je historiju na Univerzitetu Kalifornija u Santa Kruzu, a magistraturu iz oblasti bibliotekarstva odbranila je na državnom univerzitetu u Kaliforniji. Prije nego što je počela profesionalno da se bavi pisanjem knjiga, radila je kao bibliotekar. Udata je i sa suprugom Frenkom živi u Sijetlu, Vašington.

Dama nikad ne zna kada će biti primorana da se brani.

Mlada udovica Ursula Kern vodi renomiranu sekretarsku agenciju. Kada sazna da je jedna od njenih najboljih službenica iznenada preminula, Ursula je ubjeđena da neko stoji iza toga – i učiniće sve da otkrije istinu.
Arheolog i avanturista Slejter Rokston vjeruje da Ursuli nije nimalo pametno da se petlja u tako ozbiljne stvari, ali smatra svojom dužnošću da ostane uz nju i zaštiti je od opasnosti. Iako je njegova pribranost i nedokučivi pogled smaragdnozelenih očiju iritiraju, shvata da joj je neophodan saveznik u pohodu na tajanstvenog zlikovca.
Ursula i Slejter zajedno će krenuti u istraživanje mračne strane otmenog društva, a usput će otkriti mnogo toga i jedno o drugome…

 

Ne zaboravite i ovo djelo potražiti u Gradskoj biblioteci Ilijaš.

Knjigu preporučila:  Jasmina Masnopita-Gradska biblioteka Ilijaš

 

 

 

Povezane objave

Back to top button