KNJIGA SEDMICE: Debi Makomber „Cvetovi uspomena“

Džo Mari Rouz je zavoljela svoj novi dom u Sidar Kovu: sada se tu osjeća kao kod kuće, a komšije su joj postale najbliži prijatelji. U sjećanje na preminulog muža, osmislila je divnu baštu sa ružičnjakom i zadužila vrsnog majstora Marka Tejlora da joj pomogne. Ona i Mark ne nalaze uvijek zajednički jezik, ali Džo Mari mora da prizna da joj prija njegovo društvo.

Eni Njuton stiže u grad zbog proslave bakine i dedine zlatne svadbe. Iako je uzbuđena zbog svečanosti, ona pokušava da nastavi dalje poslije raskinute vjeridbe. Povrh svega, pojavljuje se i momak sa kojim je odrasla i za kojeg je ne vežu lijepe uspomene. Ali najbolje zabave završavaju se iznenađenjem, a Eni je u igri za najveće.

Meri Smit je moćna poslovna žena i još jedan gost Zaliva ruža. Prije mnogo godina, odrekla se svoje jedine prave ljubavi, a sada se vratila u Sidar Kov da preispita odluke koje je donijela i ispravi greške iz prošlosti.Tri hrabre i nesvakidašnje žene shvatiće da ponekad moramo otići daleko od kuće da bismo pronašli mjesto kojem pripadamo.

DEBI MAKOMBER je američka autorka ljubavnih romana i savremene ženske proze rođena 1948. godine u saveznoj državi Vašington. Jedna je od najpopularnijih spisateljica današnjice sa više od 200 miliona primeraka njenih knjiga u štampi širom svijeta. Njeni romani su proveli više od 950 nedelja na listi bestselera Njujork Tajmsa, a deset od tih romana je boravilo na prvom mjestu liste.

 

Prethodni članakVlada KS utvrdila izmjene Zakona o šumama KS
Naredni članakLončar: Zavod će osigurati posao za 12.000 nezaposlenih