Knjiga sedmice: „Svaki kraj je novi početak“ autora Muhameda Ibrahimovića

Knjiga „Svaki kraj je novi početak“ autora Muhameda Ibrahimovića namjenjena je za mlade čitaoce čiji sadržaj je izuzetno zanimljiv. Ljubavna priča mladih ljudi sa raznim zapletima i događajima, rekacijama na razne simaptične svakodnevne doživljaje koji kroz kompletan roman daju jaku poruku čitateljima. Dobitnik je “Zlatnog Planjaxovog pera” za najprodavaniju knjigu.

Roman “Svaki kraj je novi početak” štampala je renomirana izdavačka kuća PLANJAX komerc, recenziju je napisala Nura Bazdulj Hubijar, dok je izdavanje knjige podržala Fondacija za izdavaštvo Federacije BiH.

“I dok se stari koji su preživjeli svoj vijek, dobro čuvaju svega što bi ih moglo ugroziti, nerijetko se grčevito bore da ga produže, mladost uvijek juri, uvijek joj se žuri, bez krzmanja će ići u bilo kakav rizik ako on diže adrenalin i pruža trenutni užitak, kao da u rezervi imaju još nekoliko života. A nemaju, nažalost. Zapravo je u tome, da ih pouči najveća vrijednost ovog romana. Nadam se da će ga populacija za koju je pisan čitati s užitkom i iz njega naučiti nešto novo”, napisala je recenzentica Nura Bazdulj Hubijar.

Knjigu “Svaki kraj je novi početak” možete pronaći na policama Gradske biblioteke u Ilijaš.

Prethodni članakNagrade dobitnicima uručene u Srebrenici na Dan državnosti BiH: BBI banka i ove godine ponosni partner nagrade „25. novembar“
Naredni članakZnatno veće cijene voća i povrća na pijacama