KNJIGA SEDMICE:”Budni u pet i vaš je čitav svijet” autora Robina Šarme

Prije dvadeset godina, legendarni stručnjak za liderstvo i elitni performans Robin Šarma predstavio je koncept Budni u pet (i vaš je čitav svijet), zasnovan na revolucionarnoj jutarnjoj rutini koja je pomogla njegovim klijentima da povećaju produktivnost, poboljšaju zdravstveno stanje i sačuvaju smirenost u ovom našem previše komplikovanom svijetu.

Nakon četiri godine predanog rada na rukopisu, pred vama je knjiga koja će vam izmijeniti život i koja će vam otkriti da je navika ustajanja rano ujutru mnogima pomogla da ostvare izvanredne rezultate i istovremeno budu sretni i ispunjeni, i osećaju se korisnije.

Kroz čarobnu i zabavnu priču o tome kako dva neznanca u nevolji upoznaju ekscentričnog tajkuna koji im postaje tajni mentor, ova knjiga otkriće vam:

Kako izvanredni geniji, poslovni titani i najmudriji ljudi na svijetu počinju jutro da bi postigli izvanredna dostignuća.
Malo poznatu formulu koju možete da koristite da biste se probudili inspirisani, fokusirani i preplavljeni željom da izvučete najviše što možete iz tog dana.
Detaljan metod kojim ćete sačuvati najmirnije sate prije izlaska sunca da biste imali vremena da vježbate, resetujete se i radite na ličnom razvoju.
Vježbe zasnovane na neuronauci koje će vam dokazano pomoći da ustanete lako dok mnogi drugi spavaju: dobit ćete dragocjeno vrijeme da razmišljate i izrazite svoju kreativnost, ali i da započnete dan mirno umjesto da jurite.
– Insajdersku taktiku kojom ćete odbraniti talente, vještine i snove od digitalnih ometanja i drugih vrsta odvlačenja pažnje, kako biste uživali u bogatstvu, učinku i veličanstvenom utjecaju na svijet.

Prethodni članakFestival njemačkog filma u kinu Meeting Point u Sarajevu, ulaz besplatan
Naredni članakPoetsko veče sa Ajšom Gorčević 19. novembra u Ilijašu