Kompanija Belamionix: Svečano otvoren novi hipermarket u Podlugovima

Jedan od vodećih trgovinskih lanaca na našem tržištu, Belamionix d.o.o. Brčko danas je svečano otvorio novi hipermarket u Podlugovima.

Novi Belamionix hipermarket predstavlja moderan i sadržajan centar koji se prostire na površini od preko 6000 m2  prodajnog prostora, a sastoji se iz dva dijela: prizemlja koje je rezervisano za ponude proizvoda i usluga poslovnih partnera i etažnog dijela na kojem je smješten Belamionix hipermakret. Ono po čemu je Belamionix prepoznatljiv na tržištu je pristupačnost cijena, tako da u ovom hipermarketu pored redovnih cijena koje su prihvatljive, svakodnevno možete naći veliki broj artikala koji su sniženi.

Brojna iznenađenja su danas bila pripremljena za posjetioce ovog novotvorenog hipermarketa, kao što su: preko 200 nagrada za kupce, degustacija hrane i pića uz organizovanu roštiljadu, širok asortiman roba po najpovoljnijim cijenama, veliki broj akcija i sniženja do čak 50%, te druženje sa maskotama za najmlađe.

Eldin Omić, zamjenik direktora kompanije Belamionix, kazao je kako je put od ideje do realizacije ovog projekta bio brz, te da je u kratkom vremenskom periodu pronađena lokacija za izgradnju objekta.

„Kao trgovinska kompanija sa velikim brojem maloprodajnih objekata i težnjom za daljim razvojem i širenjem mreže, došli smo na ideju za otvaranjem našeg objekta na ovom dijelu općine, obzirom da do sada nismo bili prisutni na ovim terenima. Od ideje do realizacije put je bio brz, te smo u kratkom vremenskom intervalu uspjeli naći lokaciju, organizovati naše dobavljače, i danas imamo plod našeg napornog rada, te stanovništvu Podlugova, Ilijaša i Breze možemo ponuditi jedan moderan, sadržajan i veoma pristupačan hipermarket“, kazao je Eldin Omić.

Svoju tržišnu poziciju, Belamionix gradi na širokom asortimanu i pristupačnim cijenama proizvoda. Otvaranjem ovog hipermarketa, priliku za posao dobilo je 50 osoba.

„Otvaranjem našeg hipermarketa i restorana, mi smo upriličili zaposlenje za novih 50 uposlenika. S ponosom ističemo činjenicu da danas naša kompanija broji preko 1400 uposlenih radnika, a sa tendencijom širenja mreže maloprodajnih objekata i na drugim mjestima sigurno će se taj broj povećati“, poručio je Eldin Omić, te još jednom iskoristio priliku i pozvao građane sa područja općine Ilijaš, ali i šire da posjete novootvoreni hipermarket Belamionix i iskorite brojna iznenađena koja su pripremljena za kupce.

Posjetite moderan, sadržajan i  vrlo povoljan hipermarket na adresi Moševićka bb, Podlugovi 71 387 i uvjerite se u bogatu ponudu sa preko 40 000 različitih artikala koji će zadovoljiti potrebe svih posjetilaca.

Prethodni članakKamp mekteba Stari Ilijaš: Usvajanje novih vještina i islamske vrijednosti u praksi
Naredni članakDanas obilježavamo Međunarodni dan prijateljstva