Koncert za djecu Latifa Močevića i Mravka Travka  upriličen je na Trgu Alije Izetbegovića u Ilijašu, sa početkom u 18:00 sati, a u okviru programa za najmlađe Manifestacije „Ilijaški dani“.

Mališani u pratnji roditelja  su uživali u vrhunskoj zabavi koju su izveli Latif , Mravko Travko i Mravka Plavka.

Bilo je to pjesmom, plesom, pričom i veseljem ispunjenih  60 minuta, a sa druženja su dječica ponijela  poruke koje će pamtiti cijeli život o važnosti ljubavi, roditelja, drugarstva, plemenitih osobina.

Svoje oduševljenje ponovnim susretom sa mališanima nije krio ni Latif Moćević.

-Zaista je lijepo, mi smo pred samu pandemiju održali jedan lijep koncert, ali je danas osjećaj poseban. Nadam se da je ovo  početak nečeg lijepog,  što se nadam neće prekidati. Sretan  sam što su djeca tako lijepo reagovala.  Ovo je jedna zdrava zabava,  cilj svake pjesme je da djeca nešto nauče, kada odu sa koncerta da ponesu u srcima ono što  je za njih  zaista  vrijedno. Čestitam organizatorima „Ilijaških dana“  na  lijepim sadržajima i čast mi je što smo dio programa, navodi Moćević.

Latif je na ovom koncertu predstavio i neke nove pjesme.

-Tokom pandemije u digitalnoj formi objavili smo novi album, koji ekspanziju treba doživjeti ovog ljeta, kada ćemo organizovati neke nove promocije i posvetiti se malo više susretu sa mališanima, kazao je Moćević.

Mrtavko Travko i ovaj je put poslao poruke ljubavi i prijateljstva svoj djeci Ilijaša i Bosne i Hercegovine, te kazao da sa radošću čekaju i nadaju se novim nastupima koji oplemenjuju.

Dragi mališani, ne propustite i sutrašnji sadržaj koji su organizatori „Ilijaških dana“ pripremili za vas, a to je Filmski maraton od 10 sati u kino sali KSC Ilijaš.

Share.

Comments are closed.