U  ovogodišnjem bogatom programu manifestacije „Ilijaški dani“, večeras je na Trgu Alije Izetbegovića upriličen koncert „Karma“ benda. Uz interpretacije dobrih starih hitova ali i aktulenih numera, posjetitelji su uživali u ovom sjajnom koncertu koji je najavila Adisa Omerović.  Enes Fazlić, frontmen grupe „Karma“ zahvalio se organizatorima na ukazanoj prilici da nastupaju pred ilijaškom publikom.

„Karma bend je formiran na jesen 2018. godine. Sviramo od  rock ‘n’ roll do folka. Sarađujemo sa Miralemom Ramićem ali radimo i u sastavu Faris Ćosić basista, Nedim Karčić gitarista koji nažalost nije večeras sa nama i Mirsad Soma Salčinović  – bubnjevi. Večeras je publika uživala u starim dobrim ali i aktuelnim hitovima zabavne muzike. Nadam se da je publika uživala. Izuzetno je važno da mladi izvođači imaju ovakve prilike za nastup, ne samo muzičari nego iz svih branši. Ilijaš ima dosta talentovanih ljudi“, kazao je Fazlić.

Karma bend će ovog ljeta aktivno raditi, kako na privatnim zabavama tako i na koncertima.

Prema programu manifestacije „Ilijaški dani 2021“ za sutra (03.07.2021.) najavljujemo koncert Azmira Halilovića „Od Baha do sevdaha“.

Share.

Comments are closed.