Obavještenje za članove Udruženja penzionera Ilijaš

Udruženje penzionera Ilijaš obavještava svoje članove da je počeo upis za nabavku i isporuku ogrijeva za 2022. godinu. Udruženje penzionera je za svoje članove obezbijedilo kupovinu ogrijeva po najpovoljnijim cijenama i beskamatnim plaćanjem na 10 rata

Upisane količine ogrijeva prilikom isporuke moraju biti tačne, a i kvalitet ogrijeva mora biti na visini. Upis ogrijeva članovi udruženja vršit će kod predsjednika Mjesnih odbora udruženja na terenu i u prostorijama udruženja u ul. Ivana Franje Jukića br. 4, Ilijaš.

Ovim putem skrećemo pažnju našim članovima da ogrev ne uzimaju kod lica koja nemaju Ugovor sa udruženjem o nabavci ogrijeva, jer u slučaju problema koji mogu nastati, posebno kada je u pitanju isporučena količina i kvaliteta ogrijeva, iste će morati rješavati sami.

Dobavljač ogrijeva za članove Udruženja penzionera Ilijaš je “OGANJTRANSPORT” d.o.o. Sarajevo.

Postignutim sporazumom sa dobavljačem ogrijeva, naši članovi imaju upis na sljedeće vrste ogrijeva:

  • ogrijevno bukovo drvo – iscijepano – 120 KM/prm
  • drveni ugalj – stanari – 185 KM/tona
  • drveni ugalj – kreka – 205 KM/tona

Za sve dodatne informacije čalanovi se mogu obratiti direktno u prostorijama Udruženja penzionera Ilijaš u ul. Ivana Franje Jukića br. 4, Ilijaš ili na telefon 033/400-714 i na telefon predsjednika Upravnog odbora 061/156-292.

Prethodni članakPredsjednik Općinske izborne komisije Velid Fazlić uputio čestitke u povodu Svjetskog dana izbora
Naredni članakVlada FBiH donijela Odluku o izradi Strategije razvoja male privrede od 2022. do 2027. godine